Udskiftning af vinduer i alle mål og materialer

​​Hos Skadborg Huset tilbyder vi professionel udskiftning af vinduer for kunder i både vores eget lokalområde på Nordals, omkring Guderup, Stevning, Fynshav og Nordborg, samt resten af Als og områderne omkring Sønderborg, Gråsten og helt til Tinglev og Aabenraa.

Vi leverer og monterer nye vinduer i alle mål og materialer, til standardpriser, hvor alle kan være med.

Vi tilbyder blandt andet nye vinduer i:

  • ​Plast
  • ​Træ
  • ​Træ/aluminium

Derudover tilbyder vi også udskiftning af termoruder til energiruder, og vi udskifter naturligvis også dine punkterede ruder på Als og resten af Sønderjylland. Vi kan også montere vinduer efter mål til konkurrencedygtige priser.

Få gode råd ved montering af vinduer

Uanset om boligen blot trænger til en udskiftning af vinduer og døre, eller om der skal udføres andet tømrer- eller snedkerarbejde, er du velkommen til at tage os med på råd.

På denne måde er du sikret, at byggeriet kommer rigtigt fra start. Vi har nemlig over 25 års erfaring i byggebranchen og deler gerne ud af vores råd og erfaring. Kunne du tænke dig vejledning i hvilke typer vinduer der er de bedste for dig? Kontakt os og få rådgivning omkring montering af vinduer.

​​

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Prisen på udskiftning af vinduer afhænger i høj grad af, hvor mange vinduer der skal udskiftes, samt hvilken type materiale, vinduerne skal være i.

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad udskiftning af vinduer koster hos os, hører vi meget gerne fra dig.

Få et rigtig godt tilbud på vinduesmontering

Ring på telefon 20 29 06 20 eller skriv til e-mail bent@skadborgbyg.dk og beskriv din opgave – så giver vi en stærk pris. Du er også meget velkommen til at benytte dig af kontaktformularen, for at indhente et gratis tilbud på udskiftning af vinduer.

Vi er beliggende på Als, mellem Nordborg og Augustenborg, men foretager montering af vinduer og udskiftning af gamle ruder i det meste af Sønderjylland - tøv endelig ikke med at kontakte os.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Få et tilbud på dit nye badeværelse

Vi kan kontaktes på telefon 20 29 06 20 eller e-mail bent@skadborgbyg.dk. Vi har hjulpet rigtig mange kunder i Nordborg og Sønderborg på Als, med badeværelsesrenovering - måske bliver du den næste?

Skadborg​ Landbrug

Tlf.: 20 29 06 20

Send en mail til bent@skadborgbyg.dk

Skadborggaard 1, 6430 Nordborg​

Klik her for rutevejledning

CVR: 12565836

BS Skadeservice ApS

Telefon: 30 30 54 46

Telefonen er døgnåben​

Send en mail til bent@skadborgbyg.dk

Skadborggaard 1, 6430 Nordborg​

Klik her for rutevejledning

CVR: 3159284