Tagrenovering og andet tagarbejde udføres

Er taget på huset gammelt og nedslidt, og trænger der til at blive udskiftet med et nyt tag, eller vil en tagrenovering forlænge tagets holdbarhed betydeligt?

Hos Skadborg Huset mellem Nordborg og Augustenborg på Als, har vi mere end 25 års erfaring inden for udskiftning af tag og renovering af tage, for både private og erhverv. Vi udfører blandt andet tagarbejde for kunder i Sønderborg, Guderup og på hele Als. Vi hjælper dig også gerne med tagrenovering eller nyt tag i resten af Sønderjylland.

Tagarbejde vi udfører i Jylland

Herunder kan du se eksempler på hvilke typer tagarbejde vi kan udføre for dig. Står din opgave ikke på listen? Kontakt os gerne alligevel - med mere end 30 års erfaring med tagrenovering og taglægning kan vi helt sikkert også klare din opgave.​

  • Lægning af nyt tag
  • ​Reparation af tag
  • ​Alle tagbelægninger
  • ​Montering af tagkviste
  • ​Etablering af ovenlys/tagvinduer
  • ​Indretning af tagrum/tagetage
  • Renovering af undertag
  • ​Og meget andet tagarbejde

​Som tømrer og snedker udfører vi ikke alene tagrenovering og taglægning.​ Vi udfører også alle former for murer-, tømrer- og snedkerarbejde og kan i den forbindelse også varetage tagarbejdet for dig.

Står du over for et større byggeprojekt, anbefaler vi derfor, at du tager os med på råd, så vi kan være med hele vejen igennem. Vi har desuden stor erfaring med badeværelsesrenovering og montering af vinduer. Skal du have monteret tagkviste eller ovenlysvinduer/tagvinduer i forbindelse med renovering af taget eller lægning af nyt tag, udfører vi også dette for dig med stor professionalisme.

Hvad koster et nyt tag?

Prisen på et nyt tag afhænger i høj grad af materialevalg – er der eksempelvis tale om et eternittag, skifertag, tagpaptag eller et tegltag?

Kunne du tænke dig at høre nærmere om vores priser eller indhente et uforpligtende tilbud på netop din opgave, hører vi meget gerne fra dig.

Få et uforpligtende tilbud på tagrenovering eller nyt tag

Du kan ringe til os på telefon 20 29 06 20, hvis du vil drøfte dine idéer og tanker om tagreparation eller taglægning, men du er også meget velkommen til at skrive til vores e-mail bent@skadborgbyg.dk hvis du har spørgsmål til tagarbejde.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Få et tilbud på dit nye badeværelse

Vi kan kontaktes på telefon 20 29 06 20 eller e-mail bent@skadborgbyg.dk. Vi har hjulpet rigtig mange kunder i Nordborg og Sønderborg på Als, med badeværelsesrenovering - måske bliver du den næste?

Skadborg​ Landbrug

Tlf.: 20 29 06 20

Send en mail til bent@skadborgbyg.dk

Skadborggaard 1, 6430 Nordborg​

Klik her for rutevejledning

CVR: 12565836

BS Skadeservice ApS

Telefon: 30 30 54 46

Telefonen er døgnåben​

Send en mail til bent@skadborgbyg.dk

Skadborggaard 1, 6430 Nordborg​

Klik her for rutevejledning

CVR: 3159284