Nyt tag, tagrenovering og andet tagarbejde udføres

Er taget på huset gammelt og nedslidt, og trænger der til at blive udskiftet med et nyt tag, eller vil en tagrenovering forlænge tagets holdbarhed betydeligt? 

Hos Skadborg Huset mellem Nordborg og Augustenborg på Als, har vi mere end 25 års erfaring inden for udskiftning af tag og renovering af tage, for både private og erhverv. Vi udfører blandt andet tagarbejde for kunder i Sønderborg, Guderup og på hele Als. 

Vi hjælper dig også gerne med tagrenovering eller nyt tag i hele resten af Sønderjylland. 

Vi kan blandt andet udføre følgende tagarbejde i Sønderjylland:

  • Lægning af nyt tag
  • ​Reparation af tag
  • ​Alle tagbelægninger
  • ​Montering af tagkviste
  • ​Etablering af ovenlys
  • ​Indretning af tagrum
  • ​Og meget andet tagarbejde

Som tømrer og snedker udfører vi ikke alene lægning af nyt tag og andet tagarbejde.​ Vi udfører også alle former for murer-, tømrer- og snedkerarbejde og kan i den forbindelse også varetage tagarbejdet. 

Står du over for et større byggeprojekt, anbefaler vi derfor, at du tager os med på råd, så vi kan være med hele vejen igennem. Vi har desuden stor erfaring med badeværelsesrenovering og montering af vinduer.

Hvad koster et nyt tag?

Prisen på et nyt tag afhænger i høj grad af materialevalg – er der eksempelvis tale om et eternittag, skifertag, tagpaptag eller et tegltag? 

Kunne du tænke dig at høre nærmere om vores priser eller indhente et uforpligtende tilbud på netop din opgave, hører vi meget gerne fra dig. 

Du kan ringe til os på telefon 20 29 06 20, men du er også meget velkommen til at skrive til vores e-mail bent@skadborgbyg.dk

Alternativt, kan du også udfylde kontaktformularen til højre for at indhente tilbud.

​Kontakt os for et tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

Skadborg Huset

CVR: 12565836

adresseinformation

kontaktinformation

Telefon: 20 29 06 20

E-mail: bent@skadborgbyg.dk